NISU DUGO OSTALI

Brz i neočekivan odlazak: Harry i Meghan napustili su kraljevstvo dok se još slavio platinasti jubilej kraljice Elizabete

06.06.2022 u 14:02

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle stigli su sredinom prošlog tjedna u Veliku Britaniju sa svoje dvoje male djece, trogodišnjim Archiejem te jednogodišnjom Lilibet. Samo tri dana kasnije snimljeni su u zračnoj luci u Los Angelesu kako se iskrcavaju iz privatnog zrakoplova

Iako se očekivalo da će u Velikoj Britaniji provesti barem tjedan dana, posebice jer su potegnuli tako dalek prekooceanski let iz Kalifornije, u kojoj sada žive, princ Harry i Meghan Markle ekspresno su se vratili u SAD i to dok je još trajala proslava platinastog jubileja.

Britanski mediji pišu da su vojvode od Sussexa ranije napustili London s dvoje dječice, trogodišnjim Archiejem i jednogodišnjom Lilibet. Svoje su nasljednike napokon upoznali s kraljicom Elizabetom II, zbog koje su i došli u kraljevstvo nakon dugog izbivanja.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry sletjeli u Kaliforniju Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najavljivalo se da će se princ Harry i Meghan Markle pojaviti na nekoliko protokolom predviđenih angažmana u sklopu proslave 70. obljetnice krunidbe kraljice Elizabete II. Viđeni su tek kratko na prozoru pored centralnog balkona Buckinghamske palače te dan kasnije na službenoj misi u katedrali svetog Pavla.

Nisu bili u bliskom kontaktu s princem Williamom i Kate Middleton, a dovoljno udaljeno sjedili su i od princa Charlesa, s kojim također nisu u bajnim odnosima.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Dunham / Avalon / Profimedia

Harry i Meghan odlučili su otputovati za Kaliforniju te nisu došli na svečanost zatvaranja jubileja i veliki koncert na kojem je nastupio niz svjetskih glazbenih zvijezda.

Iako njihova dječica Archie i Lilibet nisu snimljeni u javnosti, prilikom iskrcaja u Los Angelesu paparazzi su uspjeli fotografirati pomoćno osoblje slavnog para te prtljagu, među kojom se našlo i mnogo dječje opreme.