EMOTIVNI UNUK

Ovo je trenutak u kojem se princ Harry slomio i pokazao koliko mu je baka zapravo značila

15.09.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Britanski princ Harry s ostatkom kraljevske obitelji u srijedu je sudjelovao u procesiji lijesa kraljice Elizabete II od Buckinghamske palače do Westminster Halla. Dok se u procesiji još držao, na bdijenju se potpuno slomio, a sve su zabilježile kamere

Iako se snažno trude ne pokazati suze pred očima cijeloga svijeta, članovima britanskog kraljevstva zaista nije lako nakon gubitka 96-godišnje kraljice Elizabete II, vladarice koja je godinama držala uzde cijele obitelji.

Očaj i tugu mogli smo do sada vidjeti na licima svih članova obitelji, posebno kod princeze Anne dan ranije, kad je imala težak zadatak pratiti lijes na putu od Edinburgha do Londona. Nimalo lako nije ni grofici od Wessexa, izuzetno prisnom s kraljicom, a suze na sinoćnjem bdijenju nije uspio sakriti kraljičin unuk, princ Harry.

Harry se u jednom trenutku potpuno slomio i rukama primio glavu te brisao suze s lica. Sve su zabilježili fotoreporteri. Mlađi sin kralja Charlesa III uvijek je bio osjetljivije prirode, pa ne čudi da mu je sve ovo teže palo nego starijem Williamu te se on itekako snažno drži u novonastaloj situaciji. Lako u tom trenutku nije bilo ni Harryjevoj supruzi Meghan Markle, a koja mu je bila moralna podrška.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Imageplotter/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bdijenje u Westminster Hallu bilo je izuzetno osjetljivo za sve, nema člana obitelji na kojeg smrt kraljice nije utjecala.

  • +54
Procesija iz Buckinghamske palače prema Westminsterskoj palači Izvor: Profimedia / Autor: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia