HIT KOMAD

Poznate domaće dame, ali i njihove kćeri, prošetale u istoj kabanici

30.03.2018 u 18:37

Bionic
Reading

Hit modni dodatak posljednjih je dana bila upečatljiva žuta kabanica koju su domaće trendseterice nabavile za sebe i svoje najmlađe

U borbi protiv tmurnih dana i kišnih oblaka, vedre boje uvijek su dobrodošle, a znaju to i brojne naše poznate dame koje su pokazale zanimljiv modni ukus.

Nije tajna da nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić svoje kćeri voli modno dotjerati, a često to znači i uskladiti s vlastitim stajlingom.

Zato je žutu kabanicu nabavila i sebi i kćerkici Mili, pa su skupa pozirale za fotografiju na Instagramu. Kao i uvijek Ljupka je i ovoga puta cijelom outfitu dala dozu osobnosti, pa je preko kabanice zavezela proziran remen od PVC-a popularnog brenda Off-White koji posljednjih godina bilježi ogroman uspjeh na modnoj sceni.

Nekoliko dana ranije sličan smo scenarij mogli vidjeti i kod njezine nekadašnje kolegice s modnih pista, danas uspješne poduzetnice Ive Radić.

Iva je naime svoju kombinaciju žute kabanice iskopirala i na šestogodišnju kćerkicu Tessu, koja već sada pokazuje da itekako voli modu i dotjerivanje.

Svoju mezimicu u žuto pokrivalo do kiše odjenula je i glumica, scenaristica i producentica Jelena Veljača. Držeći se za ruke, dvogodišnja Lena i poznata plavuša prošetale su Zagrebom u identičnim kabanicama u kojima nisu mogle proći nezamijećeno.

Inače ove sezone i popularni high street brendovi izbacili su na tržište brojne modele kabanica u raznim uzorcima, bojama i veličinama, pa su sve ljubiteljice ovih šuškavih ogrtača došle na svoje.