OBITELJ NA OKUPU

Jednom je objavom Ljupka Gojić Mikić nasmijala sve; fotografije za Instagram nisu uvijek savršene

29.07.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, danas uspješna poduzetnica, svojim objavama na Instagramu odavno oduševljava svekoliku javnost, osobito kada su u prvom planu njezine tri kćerkice - Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana. Tako je bilo i ovoga puta, kada je sa suprugom Mihaelom Mikićem pokušala kreirati obiteljsku fotografiju za pamćenje

Iako bi se po stiliziranim i namještenim fotografijama na društvenim mrežama dalo zaključiti kako one nastaju lagano, nekadašnja manekenka, danas poduzetnica Ljupka Gojić Mikić pokazala je i onu drugu stranu.

Ljupki i njezinoj obitelji ovih su dana u posjet stigli prijatelji iz Japana, kojima pokazuju ljepote Hrvatske, a među brojnim destinacijama našao se i bajkoviti Rovinj.

Svojih 90 tisuća pratitelja na Instagramu stekla je i zahvaljujući uvijek zabavnim objavama, pa je tako i posljednjom oduševila pokazavši 'pravu sliku' jedne peteročlane obitelji.

Naime, pokušavajući pozirati s kćerkicama Janom Siennom, Milom Amelie i najmanjom Mari Danom, našli su se u problemu. I dok je Mila Amelie gledala u daljinu, u more, Jana Sienna svim se silama trudila podići Mari Danu, koja je baš u tom trenutku odlučila otići svojim putem, pa se iz protesta spustila na pod.

  • +10
Jolie Petite by Ljupka Gojić Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

I dok Mihael Mikić, kako se čini, objašnjava najstarijoj kćeri da Mari Danu ostavi na miru, kada ona već tako želi, Ljupka se u pozadini drži za glavu.

Naravno, urnebesni komentari krenuli su se nizati, a većina ih se složila: 'Ovo je realnost, to je to!