ponosna i sretna

Ljupka Gojić Mikić otkrila dijelić novog, velikog slavlja u svom domu

01.10.2021 u 21:10

Bionic
Reading

Najmlađa kći nekadašnje manekenke i uspješne poduzetnice i nekadašnjeg nogometaša Mihaela Mikića, navršila je četiri godine, a ponosni roditelji organizirali su joj lijepu i veselu kućnu proslavu. Osnivačica brenda Jolie Petite i vlasnica slastičarnice otvorila je vrata svog doma i pokazala fanovima na Instagramu djelić slavljeničkog ugođaja

Poznati supružnici za svoju mezimicu Mari Danu ukrasili su dom balonima s motivima njezinih omiljenih animiranih likova, a na proslavi su bili članovi obitelji, Ljupkina mama Željka i brat Dado te bliski prijatelji.

Ljupka Gojić Mikić na Instagram storyju objavila je više snimaka na kojima se moglo vidjeti kako Mari Dana ulazi u veliki dnevni boravak, spojen s kuhinjom i blagovaonicom, grli se sa starijim sestrama i presretna je zbog rođendanskih dekoracija i torte na kojoj je kasnije puhala svječice te pozirala sa ostatkom obitelji.

Osim brojnih čestitki neodoljivoj djevojčici, Ljupka Gojić Mikić je dobila mnoštvo komplimenata na račun interijera. Uskoro će, točnije 14. studenog njezina srednja kći Mila Amelie puhnuti u 10 rođendanskih svjećica. Nakon toga 25. studenog predstoji još jedno slavlje u domu našeg poznatog top modela. Naime, njezina najstarija kći, Jana Sienna napunit će 12 godina.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL