njima se dive

Prava ljubav: Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova, a danas slave svoj veliki dan

26.05.2021 u 19:55

Bionic
Reading

Prije petnaest godina na današnji dan naša je najpoznatija manekenka, poduzetnica i dizajnerica Ljupka Gojić stala pred oltar sa svojim suprugom Mihaelom Mikićem. Vjenčali su se nakon šest godina veze, a ukupno su skupa 21 godinu te imaju troje djece. Za razliku od mnogih parova na sceni oko ovog para nikad se nisu vezale vijesti koje bi dale naslutiti da je njihov brak u krizi, pa su mnogima uzor

Ljubavna priča Ljupke Gojić i Mihaela Mikića počela je dok su još bili djeca, a isprva su mnogi bili sumnjičavi zbog njihove veze jer je u to vrijeme Mihael potpisao za nogometni klub Kaiserslautern. Unatoč gustom rasporedu para zbog poslovnih obveza, uspjeli su održati svoju vezu na daljinu. Telefonirali su, slali si mailove, ponekad se i viđali.

Nakon šest godina veze vjenčali su se. Mihaelu je kum bio kolega s travnjaka Igor Bišćan, a Ljupka odabrala svoje prijateljice iz djetinjstva Vlatku Čučić i Barbaru Medić. Slavlje je bilo u Golf&Country klubu, a budući da su tada improvizirali crkveno vjenčanje s oltarom koji je bio postavljen na terenu kluba, Ljupka i Mihael 2014. obnovili su bračne zavjete sklopivši crkveni brak.

Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova. Kruna neraskidive ljubavi su im - kćeri Janna Siena, Mila Amelie, Mari Dana, zajednički posao i skladan život bez obzira na kojem meridijanu ili paraleli živjeli. Svoj veliki dan Ljupka je obilježila i na Instagramu zajedničkom fotografijom sa svojim Mikom.

Njihove djevojčice snimile su roditeljima simpatičan video na temu filmskog klasika 'Briljantin'. Nema tko se nije oduševio preslatkim curicama, a čestitke za godišnjicu pljušte sa svih strana.

'Jako je teško opstati u vezi, s jedne strane profesionalni sportaš i profesionalni model s druge. Danas me nazovu, sutra sam u avionu za Venecuelu, nema planiranja. Na kraju je vrijedlo baš zbog toga, bili smo uporni u poslu i s tri curice i sad smo stalno zajedno. Godišnjice smo više slavili prije i sve se može imati, i ljubav i poštovanje i razumijevanje i to da imaš slobodu', ispričala je Ljupka svojedobno za InMagazin.

  • +13
Ljupka Gojić Mikić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić