ERIC MCCORMACK

Ljubavi je došao kraj: Nakon 26 godina razvodi se zvijezda serije 'Will i Grace'

23.11.2023 u 19:35

Bionic
Reading

Nakon više od četvrt stoljeća zajedničkog života, zvijezda serije 'Will i Grace' Eric McCormack i njegova supruga Janet Holden odlučili su krenuti svatko svojim putem

Prema pisanju američkih medija, holivudska redateljica Janet Holden inicirala je razvod nakon 26 godina braka, navodeći nepomirljive razlike kao glavni razlog njihovog razdvajanja. S glumcem Ericom McCormackom u braku je bila od 1997. godine i imaju danas 21-godišnjeg sina Finningana Holdena McCormacka.

Par se posljednji put zajedno pojavio u javnosti u ožujku ove godine, na tradicionalnoj dodjeli Elton John AIDS Foundation Academy Awards, kada su bili odlično raspoloženi te su na crvenom tepihu pozirali okupljenim fotografima držeći se za ruke.

Njihov razvod iznenadio je sve jer ničime nisu dali ni naslutiti da se nešto događa iza zatvorenih vrata, ali i zbog toga što su imali jedan od najdugovječnijih brakova u Hollywoodu.

  • +2
Eric McCormack i Janet Holden Izvor: Profimedia / Autor: DOUGLAS CUELLAR / Zuma Press / Profimedia

McCormack i Holden upoznali su se 1994. na setu televizijske serije 'Lonesome Dove', koja je snimana u Kanadi, a u kojoj je McCormack bio glavni glumac, dok je Janet bila asistentica redatelja. Svoju vezu isprva su tajili, a glumac je kasnije otkrio da ga je buduća supruga osvojila time što se uvelike razlikovala od njegovih bivših djevojaka.

Vjenčali su se 3. kolovoza 1997., a 2002. dobili su prvo i jedino dijete, sina Finnigana. Samo pet mjeseci nakon vjenčanja McCormack je dobio ulogu koja mu je promijenila život - onu Willa Trumana u hit humorističnoj seriji 'Will i Grace'.