HOLIVUDSKA LEGENDA

Veliki korak: George Clooney donio važnu odluku za svoju obitelj

28.04.2021 u 17:06

Bionic
Reading

Nije tajna kako je George Clooney, proslavljeni glumac, producent, scenarist i redatelj, veliki zaljubljenik u Francusku

Holivudska zvijezda odlučio se na veliku promjenu i s obitelji se odlučio preseliti u Francusku i to u pitoreskno mjesto na jugu te zemlje.

Iako imaju raskošnu vilu u Engleskoj, George i Amal Clooney s djecom, četverogodišnjim blizancima Alexanderom i Elle pakiraju stvari i odlaze na jug Francuske.

Kako su otkrili, francuski mediji, glumac i njegova supruga, odvjetnica za ljudska prava, uskoro će postati ponosni vlasnici posjeda Canadel u Brignolesu.

  • +5
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo je kako će George biti udaljen svega nekoliko kilometara od svog dobrog prijatelja i kolege Brada Pitta i njegovog dvorca Miraval u Corrensu.

Clooneyjevi će moći uživati u ovom posjedu koji se prostire na oko 170 hektara uključujući 8 hektara vinove loze, a nadomak je i velika šuma.

Zasad se detalji oko prodaje posjeda drže u strogoj tajnosti, a kako saznaju neki izvori, vlasnik i George Clooney ugovor bi trebali finiširati 5. svibnja.

Inače, slavni glumac nedavno je otkrio i što misli o ponovnom pokretanju serija 'Hitna služba' koja ga je proslavila.

Iako smo ga u čak 15 sezona kultne serije 'Hitna služba' gledali smo kao doktora Douga Rossa, ponovno serije ne čini se baš kao najbolja ideja.

O mogućnosti ponovnog pokretanja serije, 59-godišnji Clooney je govorio tijekom virtualnog okupljanja glumačke postave serije u emisiji Stars in the House.

On je izrazio sumnju da se čarolija kultne serije koje je trajala od 1994. do 2009. može ponovno uhvatiti.

'Ne znam. Kad dosljedno gledate seriju toliko godina teško je reći da biste to mogli učiniti na onoj razini na kojoj smo mi učinili tada. Nisam siguran da je to moguće', rekao je Clooney o potencijalnom ponovnom pokretanju serije.