ne odvajaju se

Ljubav im je čvršća nego ikada: Senka Bulić u rijetkom izlasku sa životnim partnerom Damirom

19.05.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Najizvođeniju dramu talijanskog pisca Uga Bettija 'Zločin na kozjem otoku' redatelj Paolo Magelli odlučio je postaviti u u novozagrebačkom naselju Siget, točnije na Brodarskom institutu. Na njezinu premijeru stigli su brojni poznati, a među njima i rado viđen par - glumačka diva i njezin dugogodišnji partner

Senka Bulić dugi niz godina dominira prostorom nezavisnog kazališta i uspješno balansira prkoseći ustaljenim konvencijama, kako kazališnim tako i životnim. Nedavno je postala postala intendantica varaždinskog HNK-a a njezina najveća podrška u svim odlukama je dečko, bubnjar Damir Josipović.

Njihova je ljubav, kako se čini, čvršća nego ikada, a par uživa u rijetkim izlascima. Tako su viđeni i na premijeri predstave 'Zločin na Kozjem otoku'. Modno usklađeni, uvijek dobro raspoložena redateljica i glazbenik rado su i ovog puta pozirali fotoreporterima.

  • +5
Premijera predstave 'Zločin na kozjem otoku' Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Podsjetimo, par je početkom 2014. godine zajedno radio na Senkinoj predstavi 'Dream od Life' o životu Patti Smith u kojoj je Senka glumila glavnu junakinju, a 18 godina mlađi Damir svirao. Tada je planula njihova ljubav. Inače, redateljica i glumica je svojedobno izjavila da kvalitetan život pripisuje činjenici da se nikad nije udala. Nema ništa protiv institucije braka, no dosad za njim nije osjetila potrebu.