ODMOR NA KORČULI

Ljeto ljubavi: Nives Čanović otkrila gdje ljetuje s Ivaniševićem

07.08.2017 u 09:25

Bionic
Reading

Iako je imala mnogobrojne upite na Instagram profilu, da otkrije gdje se ona i Ivanišević nalaze, Nives Čanović odolijevala je odgovoru, no onda je pokleknula i jednom fotografijom dala jasno do znanja kako uživaju u ljepotama jadranskih otoka

Pješčane plaže i tirkizno more na fotografijama navele su mnoge da pomisle kako Goran Ivanišević i njegova zaručnica Nives Čanović ljetuju negdje van granica lijepe naše.

Raj🐳🐳

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Ipak, posljednjom fotografijom koju je radijska i televizijska voditeljica objavila na svom Instagram profilu, otkrila je kako je par za svoje prvo zajedničko ljeto odlučio uživati u skrivenim uvalama jadranskih otoka, a posljednja lokacija, na kojoj su bili, je i Korčula.

Točnije, riječ je o malom otočiću u korčulanskom arhipelagu, koji je ove godine postao hit destinacija. Na otoku je otvoren i restoran Moro Beach Stupe, preuređena je plaža, postavljene su ležaljke, predimenzionirana ljuljačka u moru, a totalna pomama, umjesto za napuhanim pelikanima i jednorozima, odmaranje je na napuhanim bijelim krilima leptira, koja su usidrena ispred uvale.

Perfect blue🐋🐋

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Upravo na tim krilima fotografirali su se i Nives i Goran, koji se dobro zabavio tijekom fotografiranja.

Nives Čanović i Tamara Loos Izvor: Promo fotografije / Autor: Krasnodar Peršun za HTV