potvrda zaruka?

Ivaniševićeva djevojka s osmijehom na licu pokazala prsten

03.07.2017 u 16:28

Bionic
Reading

Polovicom lipnja krenula su glasna šuškanja kako je bivši tenisač Goran Ivanišević zaprosio svoju djevojku, radijsku i televizijsku voditeljicu Nives Čanović. Iako ona novinarske upite nije željela komentirati, te je napomenula kako će se sve doznati tek kada ona to objavi, sada je objavila znakovitu fotografiju na svom Instagram profillu, na kojem do izražaja dolazi neobični prsten na desnoj ruci

'Ne znam otkuda ste vi to čuli. Ako ja nešto objavim, onda je to od mene, ovako ne bih komentirala', rekla je polovicom lipnja radijska i televizijska voditeljica Nives Čanović, kada su je nazvali novinari RTL-ove emisije 'Sve u 6' i upitali je li istina da ju je njezin dečko, bivši proslavljeni tenisač Goran Ivanišević zaprosio.

Ono kad ti je lijepo na poslu❤❤ #narodni #20godina #radiolife #radiodj #radiohost #385show #drivetime

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Danas je pak na svom Instagram profilu lijepa voditeljica objavila fotografiju s radnog mjesta - iz studija Narodnog radija, uz koju je napisala: 'Ono kad ti je lijepo na poslu.'

To ne bi bilo ništa čudno, da do izražaja na fotografiji, osim njezinog širokog i zaljubljenog osmijeha, nije došao i neobično prsten na desnoj ruci, koji po svom izgledu neodoljivo podsjeća na zaručnički.

Budući da je do službene objave njihove veze, na njezinu Instagram profilu trebalo proći nekoliko mjeseci, ne preostaje drugo nego čekati da se sama Nives oglasi i potvrdi jesu li zaručeni.