sretan i zaljubljen

Goran Ivanišević progovorio o novoj ljubavi, braku i djeci

25.07.2017 u 09:58

Bionic
Reading

Svoju vezu mjesecima su vješto skrivali, a onda je Nives Čanović u lipnju odlučila prekinuti šutnju objavom njihove prve zajedničke fotografije. Sada je naš najbolji tenisač svih vremena Goran Ivanišević napokon progovorio o njihovoj ljubavi

'Sretan sam, sad je sve super. Napokon sunce sja, a i ja', izjavio je Goran Ivanišević za IN magazin Nove TV. Iako i s oprezom i na kapaljku daje izjave na temu privatnog života, osmijehom koji ne skida s lica odaje da je vrlo sretan i zadovoljan.

Slavni tenisač je nakon razvoda braka s manekenkom Tatjanom Dragović, u kojem je postao otac 14-godišnje Amber i 9-godišnjeg Emanuela, svoj mir ponovno pronašao u zagrljaju radijske voditeljice Nives Čanović.

Na pitanje vidi li se ponovno u braku, kaže 'nikad ne reci nikad'.

'Vidjet ćemo što život nosi. Prošle godine je bila jedna stvar, ove druga, vidjet ćemo što će biti iduće. Za sada sve funkcionira kako treba funkcionirati i to je najvažnije', izjavio je Ivanišević. Dodao je kako nije dobro planirati i da se sve što je mislio da će se dogoditi - nije dogodilo.

  • +5
Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Kći Amber ove godine kreće u srednju školu, a to je vrijeme prvih ljubavi, kada dečki 'kucaju na vrata'.

'Ne bih još da kucaju na vrata. Nemam odgovor na to, ne znam kako ću se ponašati. Neću biti onaj luđak koji čeka s puškom. Znam da je to proces koji mora proći', rekao je Goran za InMagazin Nove TV.

U sinu Emanuelu vidi svoju sliku i priliku, što ga ponekad i malo brine.

'Kad on baci reket, kaže mi: 'A što ti meni govoriš, pogledaj sebe. Gledali smo te prijatelji i ja koliko si puta bacio reket'', ispričao je Ivanišević koji uči sina da bude bolji od njega samog. Nakon Umaga odlazi na odmor u društvu obitelji, a i s novom ljubavi.