Nije ZADOVOLJAN

Bradley Cooper ne miri se s novom ljubavi Irine Shayk

27.07.2023 u 08:30

Bionic
Reading

Nakon što je veza zvijezde NFL-a i ruske ljepotice izašla na vidjelo njezin bivši partner, holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper, ne dijeli pretjerano oduševljenje tom romansom u nastajanju

Fotografije na kojima se ruska ljepotica s modnih pisti udobno smjestila u automobilu Toma Bradyja nakon noći provedene u njegovoj vili u Los Angelesu proteklog vikenda obišle su svijet, a sada je otkriveno što o njihovoj romansi misli otac Irinine kćerkice.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema izvorima bliskima Bradleyju Cooperu, glumac je vrlo nezadovoljan zbog njezina posljednjeg ljubavnog interesa.

S ruskom ljepoticom,48-godišnji Cooper započeo je ljubavnu vezu 2015. godine, da bi dvije godine kasnije postali roditelji djevojčice Lee de Seine.

Otkako su 2019. godinu raskinuli četverogodišnju vezu, neprestano kruže glasine da su svojoj ljubavi odlučili dati drugu šansu, jer su u brojnim prilikama viđeni kako provode vrijeme zajedno.

Sada kada je Irina nastavila dalje s 45-godišnjim Bradyjem, zvijezda ‘Mamurluka’ ne krije nezadovoljstvo.

'Bila bi laž reći da mu ne smeta Irinina veza s Tomom. Ona je majka njegove djevojčice i one su njegove dvije najdraže žene na svijetu. U Tomu je prvi put prepoznao nekoga tko bi Irinu mogao zauvijek odvojiti od njega’, otkrio je izvor blizak holivudskoj zvijezdi.

Što se tiče Tomove bivše supruge, Irinine kolegice Gisele Bündchen (43), koja je sa zvijezdom NFL-a provela više od desetljeća prije nego što su potvrdili da se razvode u listopadu 2022., potpuno joj 'ne smeta' njegova romansa s Ruskinjom jer je 'krenula dalje'.

  • +7
Gisele Bündchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: Hahn Lionel/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako tvrdi izvor blizak brazilskom supermodelu, njoj u potpunosti 'ne smeta' Tomova romansa s Irinom 'sve dok se prema djeci ponašaju s ljubavlju'.

Otkako su objavili razvod u listopadu 2022., Gisele je viđena u druženju s instruktorom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom, iako nisu službeno potvrdili romansu.

'Tom i Gisele su se razveli, a ona je nastavila dalje. Sve dok Tom igra aktivnu ulogu u životima svoje djece, kao što to čini, i nastavlja biti divan otac Gisele je sretna zbog njega i u koga god se on odluči zaljubiti’, otkrio je izvor.

  • +5
Gisele Bundchen sa sestrom blizankom Izvor: Profimedia / Autor: Richard Alvarez / INSTAR Images / Profimedia

Tom i Gisele imaju dvoje djece – kći Vivian (10) i sina Benjamina (13) - dok on također ima starijeg sina Jacka (15) iz prethodne veze s Bridget Moynahan.

Rečeno je da su se Tom i Irina povezali kada su oboje prisustvovali vjenčanju milijardera Joea Nahmada i njegove dugogodišnje djevojke Madison Headrick u svibnju na Sardiniji te su od tada u kontaktu.