O LJUBAVI NE RAZMIŠLJA

Linda Evangelista iznenadila izjavom da više od pet godina nije bila u vezi, niti to više želi

27.11.2023 u 10:55

Bionic
Reading

U svom posljednjem intervjuu slavni supermodel je otkrio da je posljednji puta bila na spoju prije negoli je 2016. godine otišla na CoolSculpting tretman, nakon kojeg joj je sve krenulo nizbrdo

Što se tiče muškaraca u njezinom životu, 58-godišnjoj Lindi Evangelisti dovoljan je njezin sin, 17-godišnji Augustin James, kojeg je dobila u vezi s francuskim milijarderom, jednim od najbogatijih ljudi svijeta i suprugom Salme Hayek, Francoisom-Henrijem Pinaultom.

U svom najnovijem intervjuu, kojeg je dala za Sunday Times, supermodel 90-ih i jedna od najljepših žena tog doba otkrila je kako nije zainteresirana za upoznavanje novih muškaraca, kao ni za odlaske na spojeve. Priznala je i kako je, barem za sada, 'zatvorila' to poglavlje oko ponovnog pronalaska ljubavi.

'Ne želim više s nikime otići u krevet. Ne želim pored sebe slušati nikoga kako diše', priznala je Linda Evangelista otkrivši kako je posljednji puta bila na spoju prije negoli se 2016. podvrgnula tretmanu CoolSculptinga. Riječ je o tretmanu kojim se smrzavaju masne stanice, no u njezinom je slučaju sve pošlo po zlu. I sama je priznala kako ju je tretman ostavio 'trajno deformiranu i brutalno unakaženu'.

  • +2
Linda Evangelista Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Što se tiče ljubavnog života, Linda Evangelista uistinu nije imala sreće. Od 1987., kada je imala samo 22 godine, do 1993. bila je u braku s 15 godina stariim bivšim čelnikom modne agencije Elite Model Management, Geraldom Marieom, kojeg su mnoge manekenke optužile za seksualna zlostavljanja dok su bile maloljetne.

Sama Linda rekla je kako nije imala pojma da je njezin suprug takav, no potom je ipak otkrila kako ju je fizički zlostavljao tijekom braka, dobro pazeći da je ne ozlijedi po licu.

Osim toga s bivšim partnerom Francoisom-Henrijem Pinaultom dobila je danas 17-godišnjeg sina Augustina Jamesa Evangelistu. Iako su danas izgladili sve odnose, ponajviše zahvaljujući Salmi Hayek, te Augustin James često provodi vrijeme s ocem i njegovom obitelji, 2011. je Linda tužila Pinaulta za alimentaciju i to nakon što on, isprva, nije želio priznati sina.