BIVŠE SUPARNICE

Ovim je potezom Salma Hayek pokazala da Lindi Evangelisti baš ništa ne zamjera

01.10.2023 u 22:38

Bionic
Reading

Iako bi mnogi možda pomislili kako su meksička glumica i nekadašnji supermodel 90-ih u nategnutim odnosima, one su već u nekoliko prilika pokazale koliko cijene jedna drugu

U tim trenucima navodno ne znajući jedna za drugu, francuski milijarder Francois-Henry Pinault održavao je paralelno vezu s Lindom Evangelistom i Salmom Hayek. Birajući između dvije ljepotice, odabrao je vatrenu Meksikanku, ostavivši slavnu manekenku u tom trenutku trudnu s njegovim nasljednikom.

Nakon što je rodila i tražila da prizna sina, od nje je tražio da ništa ne govori Salmi, koja je u to vrijeme bila trudna s njihovom kćerkom, ne želeći da joj ta informacija napravi stres zbog kojeg bi moglo doći do neželjenih komplikacija.

Salma Hayek ponijela se onako kako bi se i trebala ponijeti svaka odrasla žena, te je suočila svog supruga s posljedicama njegove avanture, natjeravši ga da prizna sina. I ne samo to, želeći olakšati svima situaciju, s Lindom je postala i više nego dobra.

  • +2
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njihov odnos išao je do te mjere da je, kada je Linda bila bolesna, Salma na nju pazila i kuhala joj, a nikada nije krila ni da je njezinog sina Augustina Jamesa prihvatila kao da je njezin.

'Salma je sjela na avion s kćerkom kako bi došla ovdje i napravila mi večeru za Dan zahvalnosti. Pitala me je što želim i sve napravila. Provela je cijeli dan u kuhinji kuhajući za mene', prisjetila se svojedobno Linda.

u Los Angelesu

Što se to kuha? Salma Hayek i Angelina Jolie na zanimljivom obiteljskom druženju

Pogledaj galeriju

To je pokazala još jednom i to prije nekoliko dana, kada je cijela obitelj Pinault otputovala u Salmin rodni Meksiko, pa je tako s njima otputovao i Augustin James, koji je manje od godine stariji od polusestre Valentine Palome. U posljednjoj objavi na Instagramu vidi se kako Augustin James uživa poput Salme u čokoladnom desertu, koji je pripravljen samo za njih.