slavi se

Lijepe vijesti u domu Jamieja Foxxa izazvale suze radosnice

19.12.2023 u 09:28

Bionic
Reading

Nakon teškog razdoblja koje je proveo u bolnici, poznati glumac ponovno ima razlog za sreću! Naime, na svom Instagram računu u ponedjeljak je čestitao na zarukama svojoj voljenoj kćeri Corinne

Nakon što je posljednjih nekoliko mjeseci proveo na bolničkom liječenju od stanja zbog kojeg nije mogao ni hodati, Jamie Foxx konačno može slaviti! Razlog za to dala mu je kći Corinne Foxx i njezin dečko Joe Hooten! Par se zaručio, a ponosni je otac objavio nekoliko fotografija para ne skrivajući sreću.

Crno-bijele fotografije pokazuju njegovu sretnu kći kako sa svojim zaručnikom pozira na zaručničkom photosessionu. Buduća mladenka pohvalila se zaručničkim prstenom s velikim dijamantom, a osmjesi na njihovim licima svjedoče o sreći zbog lijepih obiteljskih vijesti.

'Vi ste savršen primjer što znači biti zaljubljen.... Stalo vam je jedno do drugog, psihičkog i fizičkog... I čuvate jedno drugom leđa... Čestitke na zarukama...', napisao je Foxx koji je ipak morao dodati još nekoliko osobnih opažanja o sreći svoje kćeri.

Otkrio je da mu je kćerin zaručnik Joe Hooten priznao da planira zaruke zbog čega je osjetio nalet suza radosnica. Emotivan je Foxx priznao da jedva čeka otpratiti kći do oltara, no da već sprema maramice za drugi nalet suza.

Corinne i zaručnik pohađali su isti fakultet, a zajedno se pojavljuju od 2018. godine.

Jamie Foxx Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER