njezina 'dvojnica'

Ponosna mama Vanna pokazala kćer koju rijetko viđamo, a koja je proslavila 22. rođendan: Pogledajte koliko su slične

22.03.2023 u 14:59

Bionic
Reading

Omiljena domaća glazbenica s uspješnom karijerom koja traje više od 30 godina, Ivana Vrdoljak Vanna i ove godine je na društvenoj mreži obilježila veliki dan svoje mezimice

Naša glazbena diva glazbu i poslovni dio života uvijek stavlja u prvi plan, dok obiteljski život brižno čuva od javnosti. Stoga je Ivana Vrdoljak Vanna sve oduševila kad je u rijetkoj prilici, u pričama na Instagramu pokazala fotografiju svoje kćeri koja je prava ljepotica.

Fotografija je nastala u Milanu a nema onog tko neće zamijetiti koliko Jana sve više nalikuje svojoj poznatoj majci. Uz plavu kosu, naslijedila i porculanski ten i savršenu liniju.

Inače, Vanna je Janu angažirala prije dvije godine kada je ona glumila u njezinom spotu za pjesmu 'Puna memorija'. 'Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu',rekla je pjevačica prilikom objave ovog videospota. S Janom je tada glumio Filip Srpak. Jana se s mamom pojavila i na nekoliko događanja.

Podsjetimo, glazbenica je kćer dobila sa suprugom, filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim se vjenčala 1998. godine. Osim Jane, ima i sina Luku.

  • +3
Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX