pohvalila se

Slavna Turkinja napokon pokazala trudnički trbuh, još se ne zna tko je otac njezinog djeteta

30.12.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Od serije 'Sulejman Veličanstveni' u kojoj smo je gledali kao sultaniju Hurem, glumica Meryem Uzerli intrigira javnost. Iz Turske se sa šestogodišnjom kćeri Larom vratila u rodni Berlin, a prije nekoliko mjeseci je potvrdila da s novim dečkom čiji identitet nije otkrila, očekuje djevojčicu

Meryem Uzerli je ranije izjavila da se ova trudnoća razlikuje od prošle po tome što je beba 'prilično aktivna i neprestano je udara u trbuhu'. Na pitanje je li njena druga trudnoća znak da je pronašla sreću u ljubavi odgovorila je da je u vezi te da je sretna i blagoslovljena. Kako prenose turski mediji glumica je nedavno ušla u deveti mjesec trudnoće.

  • +4
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: CLEMENS BILAN

Trudnički trbuh do sada je vješto skrivala no Meryem je jučer iznenadila obožavatelje kada je objavila više fotografija u kojima je u prvi plan došao upravo njezin trudnički trbuh.

Pozirala je u tamno crvenoj voluminoznoj kreaciji, a na snimanju editorijala pridružila joj se i njezina mezimica Lara koja je cijelo vrijeme ljubila mamin trbuh.

Podsjetimo, u privatnom životu joj nisu cvale ruže. Zbog bolesti je morala napustiti Tursku i vratiti se u Berlin kako bi se izliječila, a tada je ostala trudna s tadašnjim partnerom, 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom. Prekinuli su sve kontakte još prije Larinog rođenja a glumica od tada ne govori o privatnom životu. Mnogi nagađaju da je otac njezinog drugog djeteta Çağlar Ertuğrul kojeg hrvatska publika pamti iz serije 'Fazilet i njezine kćeri', budući da je izričito tražio da s Meryem glumi u novom filmu.