uspješna i sretna

Veliki dan: Lijepa tenisačica Donna Vekić ima razloga za slavlje

29.06.2022 u 13:16

Bionic
Reading

Osječka sportašica koja se nalazi na listi najboljih 20 svjetskih tenisačica, proslavila je svoj veliki dan. Od jutra su joj, kako je pokazala na društvenim mrežama mnogi su joj čestitali rođendan, a ona je pokazala kakvu je tortu dobila

Zgodna Osječanka sa stilom je proslavila svoj 26. rođendan.

Jedna od naših ponajboljih sportašica uoči meča na protiv Amerikanke Jessice Pegule zafeštala je u čast svog rođendana. Donna Vekić objavila je kratki video na kojem se vidi kako puše svjećice na bijeloj torti prelivenoj čokoladom i ukrašenoj s macaronsima.

Inače, prošle godine je zaplivala poduzetničkim vodama i osmislila liniju mirisnih svijeća od 100 posto prirodnog voska i pokrenula brend DNNA u kojima je, kazala je, pronašla svoj mir.

'Mislim da je bitno uvijek graditi nešto izvan sporta, naime sportska karijera traje relativno kratko i mnogi su nažalost potpuno izgubljeni kad ona završi jer ne znaju što bi dalje. Sigurno ću nakon profesionalne karijere na neki način ostati u tenisu, ali me i zanima puno toga izvan njega', izjavila je ranije za tportal.

Kad je riječ o ljubavi rekla je da joj je kod partnera najvažnije razumijevanje i podrška te da joj nije važno hoće li joj partner i sam biti dio sportskog svijeta. Vrijeme najčešće provodi u društvu svoje smeđe pudlice, koja je došla u njezin život u travnju prošle godine. Njezin Mali uljepšao joj je svakodnevicu nakon vrlo teškog perioda zbog ozljede i operacije. S njom je već odradio brojna putovanja.

  • +4
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: AFP7 / Zuma Press / Profimedia