u novim 'vodama'

Donna Vekić otkrila kojem se biznisu posvetila u posljednje vrijeme: 'To je moja strast već par godina'

09.12.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Naša tenisačica boravi u Hrvatskoj nakon osvajanja trećeg trofeja u karijeri na WTA turniru u Italiji. Osim tenisa Donna Vekić ima još jednu strast. Naime, mnogima nije poznato kako se u posljednje vrijeme okrenula poduzetništvu, mirisnim svijećama koje sama dizajnira

'Mirisi, pogotovo svijeće moja su velika strast već par godina. Opuste me na kraju dana. Mirise sam razvijala s profesionalcima, ali sam im dala neki input koje bi mirise htjela. Taj proces odabira je naporan rekla bih, ali mislim da smo napravili dobru selekciju', rekla je Donna Vekić za In Magazin Nove TV.

'Porazi me uvijek pogode, ali s godinama ih lakše podnosim i brže se vraćam. Jednostavno, dan poslije je novi dan', izjavila je među ostalim. Nedavno se za kampanju Aleksandru Dojčinović pojavila u manekenkskoj ulozi u kakvoj smo je i ranije znali viđati.

  • +3
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

'Volim miješati domaće i strane brendove, ali kad sam u Hrvatskoj Alex mi uvijek spremi neki outfit tako da stvarno uživam u tome. Mislim da je bitno odvojiti vrijeme na terenu i izvan terena. Kad god imam neku posebnu priliku za spremiti se, uživam u tome', ispričala je sportašica. Nedavno se vratila s Maldiva koje smatra idealnim mjestom za odmor, a blagdane će provesti u Hrvatskoj.

TRES CHIC HAUTE COUTURE VEČER

[FOTO] Poznati na pretpremijeri modno-filmskih poslastica 'Spencer', 'Visoka moda' i 'Dinastija Gucci'

Pogledaj galeriju

'To su posebni dani za mene, rezervirani samo za obitelj, bez treninga, i odmah nakon Božića letim za Australiju. Kuhanje tijekom blagdana prepustim mami i ujni iako volim kuhati, ali one se bolje snađu. Ja im dajem neke želje', izjavila je Donna. Poručila je da je ako osvoji Wimbledon 'neko vrijeme sigurno nećemo moći vidjeti jer će se sunčati na plaži'.