VOLE KOŠARKU

Lijepa princeza Rajwa i princ Hussein iznenadili sve svojim dolaskom

09.08.2023 u 20:42

Bionic
Reading

Nemalo su se iznenadili gledatelji, ali i košarkaši na 11. izdanju Međunarodnog košarkaškog prvenstva koji nosi ime kralja Abdullaha II, kada su na tribine stigli budući kralj, princ Hussein i njegova lijepa supruga, princeza Rajwa, noseći iste majice

Princeza Rajwa i prijestolonasljednik Hussein bodrili su jordansku reprezentaciju, poznate i kao Jordan Falconse, na 11. izdanju Međunarodnog košarkaškog prvenstva kralja Abdullaha II. Novopečeni mladenci za ovu su se priliku i modno uskladili, odabravši majice koje odgovaraju prigodi.

Da su uživali u dobroj utakmici, a nakon nje i fotografirali za uspomenu sa članovima reprezentacije, otkriveno je na službenom Instagram profilu jordanske košarkaše reprezentacije, a uz niz fotografija napisali su:

'Njegov kraljevski visoki prijestolonasljednik Al Hussein Bin Abdullah i princeza Rajwa Al-Hussein iznenadili su navijače The Hawksa i s njima podijelili radost pobjede u Kupu kralja Abdullaha II, koji se održava jedanaestu godinu zaredom.'

  • +2
Princeza Rajwa i princ Hussein Izvor: Profimedia / Autor: DPPA / ddp USA / Profimedia

Rajwa i Hussein u braku su nešto više od dva mjeseca, a bajkovito vjenčanje održano je u kraljevskoj palači Zahran 1. lipnja ove godine. Samoj ceremoniji prisustvovali su uglednici iz cijeloga svijeta, među kojima su bili i brojni pripadnici europskih kraljevskih obitelji.