mali predah

Lijepa mama Amal Clooney u romantičnom izlasku

20.07.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Supružnici Amal i George Clooney početkom srpnja stigli su u svoju oazu mira, u predivan gradić na jezeru Como, u društvu svojih jednomjesečnih blizanaca. Iako ih se od tada rijetko moglo vidjeti u javnosti jer se ne odvajaju od dječice, večeru s dragim prijateljima koji su se zatekli u istom gradiću ipak nisu mogli propustiti

Svake godine slavni glumac i njegova lijepa supruga već tradicionalno provode dio ljeta u svojoj luksuznoj vili na jezeru Como u Italiji.

Iako su prije mjesec dana postali roditelji, ni ove godine nisu propustili odlazak u Italiju te su poveli i blizance Ellu i Alexandera.

To je ujedno bilo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon poroda.

Amal i George Clooney, Como Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada ne uživaju u čarima roditeljstva u svojoj luksuzno opremljenoj vili, koja je strogo čuvana od neželjenih pogleda, Amal i George Clooney vole otići na romantične večere.

Tako je bilo i ove srijede, kada im je u posjet stigao dragi prijatelj, poznati producent Ben Weiss.

 

'Neprestano su se grlili i jednostavno nisu mogli sakriti ljubav. Amal je izgledala predivno i nimalo umorno i iscrpljeno. Stalno se smijala i djelovala je jako sretno', rekao je za američki časopis People jedan od promatrača koji se zatekao na ulicama gradića u trenutku kada je slavni par odlazio na zakazanu večeru.

Osim toga, dodao je i kako se jasno vidi razlika u njihovim prioritetima otkada su postali roditelji.

'Moglo se na njima vidjeti kako su uzbuđeni i sretni zbog izlaska na večeru, ali u prošlosti bi se zadržavali mnogo dulje. Večerali bi do kasno u noć, a ovoga puta bilo je jasno da ne žele ostati kasno vani', potvrdio je neimenovani izvor.

Fotografije slavnog glumca i uspješne odvjetnice u kratkom su roku obišle svijet i na njima se jasno vidi koliko su sretni i još uvijek zaljubljeni kao prvog dana.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ona je za tu prigodu odjenula prekrasnu lepršavu žutu haljinu, uz što je prikladno ukomponirala sandale, dok je 56-godišnjak izabrao nepogrešivo ležerno izdanje, traperice i bijelu košulju.