prvo putovanje elle i alexandera

Amal i George Clooney s blizancima pobjegli u Italiju, glumac brine za njihovu sigurnost

07.07.2017 u 20:38

Bionic
Reading

Još otkako je doznao da mu je supruga trudna, a budući je već dobijao prijetnje, holivudski glumac angažirao je agente Tajne službe da osiguraju sve njihove domove. Navodno je upravo njihova kuća u Engleskoj najgora, što se tiče sigurnosti, stoga ne čudi da je George Clooney ukrcao suprugu Amal i blizance Ellu i Alexandera u privatni avion i s njima otputovao u njihovu vilu na jezeru Como

Otkako su prije mjesec dana postali roditelji blizanaca Elle i Alexandra, Amal i George Clooney nisu se pojavljivali u javnosti. Skriveni u svom domu u Berkshireu, uživali su u prvim trenucima sa svojm bebama, a sada su snimljeni u Milanu, gdje je četveročlana obitelj stigla privatnim avionom.

Objavljene fotografije, koje su odmah preplavile i društvene mreže, prikazuju 56-godišnju holivudsku zvijezdu kako pažljivo iznosi jednu od beba u bijeloj košari za bebe. Iako je rodila prije samo mjesec dana, 39-godišnja Amal Clooney je izgledala odlično, odjevena u bijelu običnu majicu i poderane traperice, dok se srdačno pozdravljala s ljudima koji su ih dočekali na aerodromu.

Prije negoli je četveročlana obitelj napustila privatni avion, Clooney je pažljivo iznio i njihovog psa, vrste baset. Nikoga nije začudilo što su se uputili u Italiju, budući da već nekoliko godina glumac tamo posjeduje vilu na jezeru Como, a u Italiji su se i vjenčali.

1 Lucky Basset! #georgeclooney

A post shared by Buckley (@buckleythebassethound) on

U posljednje vrijeme medijima se proširila kako Clooneyjevi žele iseliti iz njihovog 20 milijuna funti vrijednog doma u Berkshireu, budući da se, otkako su se blizanci rodili, glumac sve više brine za sigurnost njih i svoje supruge. Stoga je pojačao osiguranje u svim njihovim domovima.

  • +4
Amal i George Clooney na dodjeli nagrada Cesar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je vjerovati izvoru, koji je dojavio magazinu Life&Style, Clooney je već primio neke prijetnje, vjerojatno i zbog posla svoje supruge, koja je odvjetnica za međunarodna ljudska prava.

We want to See them 😍 #georgeclooney #amalclooney #lovehim #lovethem #ella #alexander

A post shared by I Love George Clooney ❤️❤️❤️ (@george_clooney_fanpage) on

'On smatra da Amal i blizanci nisu sigurni ako žive na selu u Engleskoj. Čim je doznao da je Amal trudna, angažirao je agente Tajne službe da prođu kroz sve njihove nekretnine, izvide situaciju i daju prijedloge da se sigurnost stavi na najveću moguću razinu', izjavio je izvor blizak supružnicima, koji je dodao kako je Tajna služba procijenila da je najsigurnija vila koju posjeduje u Kaliforniji.

'Toliko je dugo čekao da ima obitelj da će učiniti sve što je u njegovoj moći da budu sigurni.'

⚘🙋🙌#GeorgeClooney #AmalClooney #EllaClooney #AlexanderClooney #MilanAirport #Italy

A post shared by @mr_mrs_clooney on