TEKILA CASAMIGOS

Clooney zgrće pravo bogatstvo na piću skrojenom po njegovoj mjeri

21.06.2017 u 20:25

Bionic
Reading

George Clooney i Rande Gerber, koji su zbog strasti prema tekili osmislili vlastiti brend Casamigos Tequila, zaradit će na njemu milijardu dolara

Vijest je za People potvrdio sam Clooney, priopćivši u srijedu kako će Casamigos Tequila, u vlasništvu Clooneya, Gerbera i njihovog partnera, nekretninskog mogula Mikea Meldmana, biti prodana europskom proizvođaču alkoholnih pića Diageou.

'Da ste nas prije četiri godine pitali hoćemo li imati tvrtku vrijednu milijardu dolara, mislim da ne bismo potvrdno odgovorili. Ovime se odražava Diageova vjera u našu tvrtku i naša vjera u Diageo. Mi nikamo ne odlazimo i dalje ćemo biti snažan dio Casamigosa. Počevši sa čašicom već večeras. Ili možda dvije', poručio je u priopćenju Clooney.

Na ideju stvaranja tekile Casamigos, kako je nedavno u Business Insideru objasnio Gerber, došli su sasvim slučajno. Tekile koje bi im kao strastvenim ljubiteljima u restoranima i barovima preporučili barmeni, nisu uvijek bile tako dobre, a cijene su znale biti paprene.

'George me u jednom trenutku zapitao zašto ne bi stvorili savršenu tekilu po našem ukusu', rekao je Gerber i otkrio da su željeli tekilu izraženog okusa koja glatko klizi niz grlo, pritom ga ne spaljujući, jer vole je piti čistu bez miješanja. Osim toga, željeli su i piće u kojem mogu uživati cijeli dan bez jutarnjeg mamurluka.

O kakvoj se strasti radi možda najbolje svjedoči rođendanska torta koju za zajedničku proslavu rođendana ovoj dvojici dala izraditi Clooneyeva supruga Amal.

Celebrating our Birthdays @casamigos style. Thanks for the cool cake Amal. #houseoffriends

Objavu dijeli Rande Gerber (@randegerber)

Ni slavlje povodom skorašnjeg dolaska blizanaca nije mogao proći bez Casamigosa kojega su Georgeu i Amal poklonili Gerber i njegova supruga Cindy Crawford.

When you send your friend onesies and he thinks they're @casamigos coozies. #firsttimedad

Objavu dijeli Rande Gerber (@randegerber)