GLUMI, PJEVA, PIŠE

Lijepa kći Branka Đurića Đure ponovo plijeni pažnju

20.05.2020 u 23:23

Bionic
Reading

Zala Djuric, starija mezimica poznatog komičara, glumca i glazbenika i slovenske glumice Tanje Ribič proteklih dana ponovo je glavna tema regionalnih medija. Osim što vrijedno radi na glazbenoj karijeri objavila je i prvu knjigu za djecu 'Samorog Samo'

Zala Đurić glumila je u nekoliko filmova, a prije šest godina objavila je svoju prvu pjesmu 'Šele zdaj', koju je skladao njezin otac. Nedavno je predstavila još jedan singl 'Balance' za kojeg je tekst napisala sama, a melodiju slovenska pjevačica Neisha. Oko video spota pomogao joj je tata.

'Ja sam smislila većinu scenarija za video spot, ali mi je falilo ono nešto, da poveže sve. Budući da mi je tata genije za te stvari, pozvala sam ga i objasnila ideju za spot i kako mi nešto fali. Odmah kad sam završila sa svojim monologom, tata je našao rješenje i na pitanje je odgovorio s lakoćom, kao da sam ga pitala koji mu je broj cipela', ispričala je za Azru.

Tata Đuro, kaže Zala, ne želi utjecati na njezine životne odluke. 'Uvijek mi je dopuštao da radim što želim, dok to radim s ljubavi u srcu. Ali on utječe na moje odluke nesvjesno, jer ga beskrajno volim i poštujem, te kada ne znam kako bih reagirala u nekoj situaciji, pomislim 'kako bi to napravio moj tata'', rekla je.

Trenutno vrijeme provodim u Ljubljani, ali vikendom često ide kod obitelji na more. 'Nikada nismo imali toliko vremena za druženje i stvarno smo zahvalni za to. Ako se predugo družim s njima, počnu me boljeti trbušni mišići od smijeha. Kad smo zajedno, puno se smijemo, kuhamo i bavimo se sportom', otkrila je. Mlada umjetnica veseli se snimanju filma 'Dedek gre na jug', drugom dijelu kultnog slovenskog filma 'Babica gre na jug' u kojem ima ulogu bosanske ciganke Esme.