RODITELJSKIM STOPAMA

Branko Đurić Đuro puca od sreće: Njegovoj mezimici scena je suđena

18.04.2019 u 10:57

Bionic
Reading

Kćer poznatog komičara i slovenske glumice Tanje Ribič, iz dana u dan svojim talentom dokazuje da jabuka ne pada daleko od stabla. Uz glumu koju 'teše' u Americi, Zala Đuđić je pokazala da itekako ima dara i za pjevanje te je ovih dana objavila novi singl i to na engleskom jeziku, a ponosni tata ne može sakriti zadovoljstvo

Uz oca koji još od 80-ih povremeno nastupa s kultnim bendom Bombaj štampa i mamu Tanju Ribič koja je na Eurosongu u Dublinu kao predstavnica Slovenije osvojila deseto mjesto, nije ni čudo da pjeva i snima glazbene spotove. Zalin tata Banko Đurić Đuro pohvalio se na Instagramu s njezinim novim singlom 'A J'

View this post on Instagram

ZALA A.J. @zaladjuric

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro) on

Zala Đurić završila je prestižnu glumačku školu HB Studio u New Yorku i već je ostvarila zapažene uloge. Osim glume, piše pjesme i poeziju, a svu svoju darovitost na tom planu pokazala je kao autorica knjige 'Zbrka poezije'.

Svoj prvi singl 'Šele zdaj' (Još i sad) za koji je tekst napisala sama, a glazbu joj je skladao tata, objavila predstavila je 2013. godine. Osim glume i pjevanja voli modu, modni dizajn, kao i dizajn enterijera.

'Tata mi najviše pomaže u radu tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Nikad me nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me čini jačom', izjavila je 22-godišnja Zala ranije.