NE VOLI ZIMU

Lijepa Izabel Kovačić romantičnom fotografijom priziva ljeto

12.03.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Vremenski uvjeti u Londonu gdje živi sa suprugom Mateom Kovačićem, atraktivnoj Izabel Kovačić ne idu na ruku. Promjenjivo vrijeme, kiša, snijeg pa sunce zbunjuju mladu ljepoticu koja ljetnim fotografijama na društvenim mrežama priziva toplije dane

Izabel Kovačić zaželjela se ljeta i bezbrižnih odmora na hit destinacijama. Hladna prognoza i promjenjivo vrijeme koje vlada u Britaniji zbunjuju mladu Zagrepčanku, koja posljednjih godinu dana živi sa suprugom, nogometašem Mateom Kovačićem u Londonu.

Izabel je na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju nastalu prošlo ljeto na kojoj pozira preplanula, slane kose sa slamnatim šeširićem i velikim osmijehom na licu. Pritom nosi trendi bijelu tuniku s izvezenim crvenim i žutim detaljima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#summertimesadness ☀️

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Istovremeno na Instagram storyju objavila je kakvi su vremenski uvjeti u njezinom trenutnom prebivalištu. Iako je sredina ožujka, Izabel je na duštvenoj mreži pokazala da je vrijeme zaista prevrtljivo i da na Otoku trenutačno vladaju snijeg i niske temperature.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram