jessica alba

Lijepa glumica otkrila kako je izgledala prije 23 godine

Jessica Alba

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je posljednji film snimila 2010. godine, svi je se još uvijek rado sjećaju iz serije 'Anđeo tame', ali i filmova 'Sin City' i 'Fantastična četvorka'. Jessica Alba na svom je službenom Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima 13 godina te njome oduševila obožavatelje

Rođena 28. travnja 1981., Jessica Marie Alba nedavno je proslavila 36. rođendan. Svjetsku slavu stekla je ulogom u televizijskoj seriji 'Anđeo tame', a nakon toga je snimila filmove 'Sin City' i 'Fantastična četvorka'.

Ipak, nakon što se 2008. godine udala za producenta Casha Warrena, kojeg je upoznala na snimanju 'Fantastične četvorke', i s njim dobila dvije kćeri - Honor Marie i Haven Garner - Jessica Alba povukla se iz glumačkog svijeta i krenula u poduzetničke vode.

Godine 2011. osnovala je Honest Company, specijaliziranu za sve vrste proizvoda za djecu, od odjeće i pelena do hrane, koji su ekološki provjereni i sigurni za najmlađe. Samo godinu kasnije nominirana je za najmoćniju ženu godine u Americi.

Na svom Facebooku Jessica je objavila fotografiju iz djetinjstva, kada je imala samo 13 godina, a ono što je itekako vidljivo to je da se glumica, danas poduzetnica, nije ni najmanje promijenila.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!