NEUKUSAN OUTFIT

Jessica Alba: Zar i kraljica stila griješi?

27.02.2017 u 20:46

  • +6

Jessica Alba

Bionic
Reading

Iako je obično vrlo visoko na top-ljestvicama najbolje odjevenih stanovnica Hollywooda, glumica i uspješna poslovna žena Jessica Alba ovoga je puta modno razočarala

Premda su njezini outfiti uvijek bez greške, modna ikona ovoga je puta podbacila. Kraljica stila, kako je često nazivaju, na partyju Vanity Faira na dodjeli filmskih nagrada Oscar pojavila se u čudnoj opravici blijedoplave boje koji je mnoge podsjetio na kućnu haljinu. Iako je za mnoge velika modna inspiracija, lijepa glumica koju je na crvenom tepihu pratio suprug Cash Warren, ovoga puta našla se na listi najgore odjevenih.

Haljina koju potpisuju Ralph & Russo, iz njihove proljetne kolekcije, nije bila najsretniji odabir za inače besprijekorno odjevenu mamu dvije kćerkice. Stajling nije popravila ni mladenačka frizura niti dobar make-up. Haljinu je upotpunila srebrnim clutchem s odgovarajućim metalik platformama. Inače, glumica kaže kako su joj djeca najvažnija i da slobodan trenutak provodi s njima.

'Od 27. godine biram samo projekte na kojima na trebam puno izbivati od doma. Tako uspijevam izbalansirati privatni i poslovni život', iskrena je Jessica. Glumica je u intervjuu Ellen DeGeneres otkrila tajnu svoje vitkosti rekavši kako joj svakodnevne majčinske aktivnosti služe kao svojevrsna tjelovježba pa nema potrebu za čestim posjećivanjem teretane.