ZNA ŠTO SE NOSI

Ni Jessica Alba nije odoljela najtrendi hlačama

18.04.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Jessica Alba svakom svojom kombinacijom dokazuje kako s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu

Zgodna mama dvije djevojčice i uspješna vlasnica tvrtke Honest Company, čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih milijardu dolara, što god da odjene, izgleda fantastično, a mnoge je žene i djevojke navode kao svoj modni uzor. To nas nimalo ne čudi jer s lakoćom bira odjevne kombinacije koje laskaju njezinoj građi tijela, a svaki outfit odiše ležernim stavom i jakim individualnim potpisom.

Premda je jako dobro upućena u trendove, Jessica Alba bira samo odjeću koja joj dobro stoji, a ultra moderne šire modele traperica s kraćim nogavicama koji su sad hit izbjegava u širokom luku.

'Imam prijateljice kojima sjajno stoji taj model. No ja imam obline pa zbog toga u njima izgledam još šire. Znam kako se trebam odijevati prema obliku svog tijela', kaže glumica.

  • +4
Jessica Alba u trendi hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gostovala je na skupu u New Yorku pod nazivom Success Makers Summit na kojem je održala govor o svojoj tvrtki koja posluje s velikim uspjehom.

Jednostavno, a opet šik odjevena, 35-godišnjakinja je mamila uzdahe u bluzi upečatljive narančaste nijanse i trendi hlačama sa srebrnom crtom - oboje s potpisom Narcisa Rodrigueza. Hlače s ovakvim detaljima već su neko vrijeme veliki trend, a moramo priznati da Jessici pristaju kao salivene te daju jedan poseban modni touch. Ovaj dnevni outfit upotpunila je srebrnim cipelama Jimmy Choo i efektnim naušnicama (Mounser).

Iako je zbog posla morala otputovati u New York, uspjela je provesti Uskrs u društvu svojih najmilijih: kćerkica Honor i Haven i supruga Chrisa s kojim je u braku devet godina.