PREVIŠE za tv emisiju

Lijepa glumica na meti kritika zbog dubokog dekoltea

02.03.2017 u 14:55

Bionic
Reading

Iako se na dodjeli filmskih nagrada Oscar, i svega nekoliko dana kasnije, na premijeri novog filma 'Kong: Skull Island', Brie Larson pojavila u dekoltiranim haljinama, britanski gledatelji zamjerili su joj dolazak u večernji show 'The One Show'. Razlog je pomalo čudan. Naime, oni smatraju kako je kombinezon s dubokim dekolteom bio previše za jednu takvu emisiju

Vjerojatno ni ne sluteći da će njezina odjevna kombinacija za pojavljivanje u večernjem showu 'The One Show' postati glavna tema na Twitteru, glumica Brie Larson sjedila je stisnuta između kolega, Toma Hiddlestonea i Samuela L Jacksona, promovirajući njihov zajednički film 'Kong: Skull Island'.

Lijepa glumica odlučila je za televizijsko pojavljivanje odjenuti maslinasti kombinezon. To možda i ne bi bilo ništa neuobičajeno, da svima nije zapelo za oko kako je dekolte na istom malo predubok za vrijeme u kojem se emitira, oko 19 sati. Korisnici Twittera odmah su se primili pisanja i poručili producentima showa kako bi za emisiju trebao postojati kodeks odijevanja.

Gostovanje Brie Larson, Samuela L Jacksona i Toma Hiddlestonea u 'The One Showu' Autor: Youtube

S druge strane, neki su to doživjeli puno duhovitije, pa je jedan twitteraš primjetio kako voditelj Matt Baker ne može skinuti pogled s Brie Larson.

U posljednje vrijeme, čini se da su za Brie Larson dekoltei postali opsesija. Tako se i na dodjeli Oscara, ali i za englesku premijeru filma 'Kong: Skull Island', odlučila za duge elegantne haljine s dubokim dekolteima. Je li to njezina odluka ili razmišljanje stilista, ne zna se, no očito, ne smatraju to svi lijepim i privlačnim.