LJUBAV CVJETA

Lijepa glumica i 10 godina mlađi glazbenik svaki mogući trenutak provode zajedno, a sada su procurili i detalji o njihovoj vezi

07.02.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Nakon što su isplivale fotografije na kojima držeći se za ruke uživajući proteklog vikenda na vjenčanju menadžera Jeffreyja Azoffa u Montecitu, američka glumcia Olivia Wilde i engleski pjevač Harry Styles ne prestaju biti glavna tema medija. Svih zanima kako se par upoznao, kako je 10 godina mlađem glazbeniku pošlo od ruke osvojiti lijepu glumicu te kako napreduje njihova veza, a sada su poznati i novi detalji njihova odnosa

Ljubav holivudske glumice Olivije Wilde i engleskog glazbenika Harryja Stylesa bukti snažnim plamenom. Barem tako tvrdi izvor poznat portalu People koji je nedavno progovorio o detaljima ljubavne veze o kojoj trenutno bruje svi mediji.

Olivia i Harry djeluju 'vrlo ozbiljno' i 'svaki trenutak provode zajedno', otkrio je izvor blizak paru kojeg paparazzi proteklih tjedana prate u stopu.

Da su ludi jedno za drugim dokazuju i nedavne fotografije para snimljenog u šetnji Santa Barbarom. Obzirom da se u jeku pandemije nema previše toga za raditi, Olivia i Harry okupili su se s nekolicinom prijatelja, kupili su piće i uživali u druženju na svježem zraku.

  • +6
Olivia Wilde i Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Olivia je naprasno prekinula sedmogodišnje zaruke s kolegom Jasonom Sudeikisom, a mediji su nedugo zatim saznali kako je glumica utjehu pronašla u mlađahnom bivšem članu grupe One Direction. Pretpostavlja se da se kemija javila tijekom suradnje na Olivijinom novom filmu 'Don't Worry Darling'.

'Olivia je jako sretna s Harryjem', dodao je neimenovani izvor koji tvrdi kako se par nakon kratke pauze vratio na filmski set i nastavio sa snimanjima, što je još jedan od razloga za njihovo zbližavanje.

Snimanje se odvija sukladno strogim epidemiološkim mjerama, obzirom da je nekoliko puta odgođeno zbog probijanja virusa i testiranja.

27-godišnji pjevač za kojim luduju tinejdžerice diljem svijeta nesumnjivo je osvojio 36-godišnju glumicu koja je kako su ranije potvrdili neki izvori vrlo brzo pala na njegov šarm i upustila se u novu ljubavnu vezu.

'Njihova je kemija veoma vidljiva', rekao je ranije za People izvor koji je tada otkrio kako Harry i Olivia svoja druženja redovito nastavljaju i izvan seta.

  • +5
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: NINA PROMMER