GLUMICA I REDATELJICA

Svi bruje o lijepoj Oliviji Wilde, jer osim talentom, osvaja i modnim stilom

11.01.2021 u 15:03

Bionic
Reading

Nakon što je njezina veza s 10 godina mlađim britanskim glumcem i glazbenikom Harryjem Stylesom izašla u javnost atraktivna američka glumica, koje se sjećamo po ulogama u filmovima i serijama poput 'Dr. House', 'Vinyl' ili 'The O.C.', ovih dana glavna je tema u medijima

Glumica i redateljica Olivia Wilde (36) jedna je od onih dama koje su doista kad je u pitanju moda prave sretnice, jer što god da odjene, izgleda bez greške.

Kad je izvan crvenog tepiha, najbolje se osjeća u tenisicama, trapericama, udobnim majicama, maksi haljinama... Tako u slobodno vrijeme plavooku ljepoticu nije nikakvo čudo vidjeti u casual kombinacijama koje uključuju minimalan make up i kosu podignutu u opuštenu punđu.

  • +5
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: NINA PROMMER

U nedavnom je intervjuu za InStyle ispričala kako je njezin neformalni modni stil nadahnula i uloga koju je imala u hit seriji 'The O.C', velikom hitu početkom 2000-ih, a pratila je dogodovštine kalifornijskih tinejdžera.

'Da, obožavala sam tu odjeću. Hlače niskog struka, pripijene majice, tenisice... U takvim se modnim kombinacijama najbolje osjećam i u njima mogu na kraj svijeta', rekla je, a prisjetila se i hvaljene komedije 'Booksmart' jer je i izvan seta rado nosila slične outfite.

Bivša zaručnica komičara Jasona Sudeikisa, s kojim ima dvoje djece, modu ne doživljava ozbiljno te odlično spaja damski stil s buntovnim chicom, a u jednom je intervjuu otkrila da su za nju ikone stila Bob Marley i Keith Richards.

Olivia smatra da nikad ne možete pogriješiti ni s klasikom.

'Kad niste sigurni kako se odjenuti, ugledajte se na Francuskinje. Minimalizam i jednostavnost nikad ne izlaze iz mode.'

Kad se pak radi o red carpet događanjima, glumica i redateljica spremna je za različite modne iskorake koji joj odlično pristaju.

Njezin je stil ženstven, no uvijek s nekim stilskim odmakom, nerijetko inspiriranim i modnim razdobljima poput 60-ih ili 70-ih, u znaku odvažnosti i ekstravagancije.

Mogli smo je tako vidjeti i u haljinama od šljokičastih tkanina, retro cipelama vrtoglavih potpetica, neobičnim štiklama, voluminoznim kreacijama s volanima, a bilo je tu i smjelih dekoltea...

Što se tiče frizura, isprobala je nekoliko varijanti svijetlih ili tamnijih pramenova, a nekoliko je godina bila vjerna klasičnom bobu.