UŽIVAJU ZAJEDNO

Lijepa glumica ne odvaja se od 10 godina mlađeg pjevača koji joj je zaliječio rane nakon raskida zaruka

10.01.2021 u 23:13

Bionic
Reading

Krajem prošle godine u Hollywoodu je odjeknula vijest o raskidu sedmogodišnjih zaruka glumačkog para Olivije Wilde i Jasona Sudeikisa, a ubrzo zatim 36-godišnju glumicu paparazzi su uslikali kako napušta dom mlađahnog glazbenika Harryja Stylesa. Novopečeni ljubavni par otada se ni sekunde ne odvaja pa paparazzima nije bilo teško 'uhvatiti' ih u javnosti

Nakon što su isplivale fotografije na kojima držeći se za ruke uživajući proteklog vikenda na vjenčanju menadžera Jeffreyja Azoffa u Montecitu, američka glumcia Olivia Wilde i engleski pjevač Harry Styles više nemaju namjeru skrivati se. Iako bi neki rekli da je njen prekid zaruka s ocem njezino dvoje djece još uvijek poprilično svjež, zvijezda serije 'Dr. House' uživa u novoj ljubavi i ne srami se toga.

Novopečeni par nedavno je snimljen u šetnji Santa Barbarom. Obzirom da se u jeku pandemije nema previše toga za raditi, Olivia i Harry okupili su se s nekolicinom prijatelja, kupili su piće i uživali u druženju na svježem zraku.

  • +18
Harry Styles i Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su se sve vrijeme trudili biti pristojni i ne ljubakati se pretjerano ispred prijatelja, nisu odoljeli zagrliti se s vremena na vrijeme, a njihove namjere odali su i zaljubljeni pogledi koje su neprestano izmjenjivali.

Detalji njihove veze za sada su još uvijek nepoznati javnosti, obzirom da se ni jedno od njih nije oglasilo niti potvrdilo svoj ljubavni status koji je i više nego jasan. Pretpostavlja se da se kemija javila tijekom suradnje na Olivijinom novom filmu 'Don't Worry Darling'.

  • +6
Olivia Wilde i Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U rujnu prošle godine otkriveno je da će u nadolazećem psihološkom trileru bivši član benda One Direction zamijeniti glumca Shiu LaBeoufa. Iako je produkcija filma odgođena u studenom nakon što je nekoliko članova filmske ekipe testirano pozitivno na koronavirus, Styles i Wilde kasnije tog mjeseca ponovno su ugledani na filmskom setu.