NA ODMORU U DUBROVNIKU

Lijepa Čilićeva zaručnica napokon pokazala prsten

01.08.2017 u 14:47

Bionic
Reading

Nakon što je krajem srpnja otkriveno da je Marin Čilić zaprosio svoju djevojku nakon osam godina veze, naš najbolji tenisač na svom je službenom Instagram profilu objavio i njihove zajedničke fotografije. Na jednoj od fotografija do izražaja je došao i zaručnički prsten na ruci Kristine Milković

Nakon osam godina ljubavne veze, naš najbolji tenisač Marin Čilić napravio je korak koji je njegova djevojka Kristina Milković dugo čekala - zaprosio ju je, a ona je pristala.

Kako je uvijek govorio, upravo mu je ona donosila sreću na teniskim terenima, a u njezinu je zagrljaju pronašao i utjehu nakon poraza od Rogera Federera u finalu ovogodišnjeg Wimbledona.

Emocije od izgubljenog finala napokon su se stišale, a Marin Čilić sretniji je no ikada, što je i vidljivo iz fotografija koje je tenisač objavio na svom službenom Instagram profilu. Na njima Čilić pozira sa svojom zaručnicom u Dubrovniku, točnije na najromantičnijem dubrovačkom otoku Lokrumu, a na Kristininom prstenjaku vidi se i decentni zaručnički prsten.

  • +6
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL