izazovna fotografija

Lidija Bačić najavila 'Revoluciju' oblijepljena samo u zaštitnu traku: 'Ovo pokazuje sav moj dijapazon'

21.10.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Pjevačica i njezini fanovi dočekali su dugoočekivani i najavljivani dvostruki album s čak 17 pjesama. Nazvala ga je 'Revolucija', a njegov cover krasi fotografija atraktivne Lidije Bačić nastala prošle godine kad je pozirala za svoj kalendar

'Album 'Revolucija' je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilom pjesama koje pokazuju sav moj dijapazon, zaintrigirat ćemo radijske urednike i publiku. Na njemu smo radili posljednjih 7 mjeseci s autorskom ekipom u kojoj su Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Luka Kovačić, Raay, Boris Đurđević, Miki Solus, Suvy… Album predstavlja moju najbolju i najdražu namjeru dosad, vokalnu igru kroz različite pjesme i glazbenu komunikaciju sjajnih autora', poručuje Lidija Bačić povodom izlaska novog albuma.

Od prozirnih folija stilisti su joj načinili krila. Kako je tada napisala u opisu fotografija, prošlogodišnji kalendar vizualno je vezala uz identitet svog albuma.

U pripremi je i dvostruka ploča 'Revolucija' koja bi se uskoro trebala naći u prodaji. 'Dugo smo radili ovaj album, svaka pjesma je rađena s posebnom energijom i s puno ljubavi. Vjerujem da će to publika osjetiti i vraćati se ovome izdanju kroz buduće vrijeme jer je ovo hrvatski pop album u punom sjaju. Puno je tu hitova i pjesama koje će se tek čuti. Radujem se što je napokon 'Revolucija' krenula u svoj glazbeni život', najavio je Lidijin manager i producent Faruk Buljubašić Fayo.