RIJETKI TRENUCI ODMORA

Lidija Bačić poručila s plaže: 'Ne patim od lažnog glamura'

27.08.2018 u 14:31

Bionic
Reading

Zbog pretrpanog rasporeda fotografije atraktivne pjevačice u kupaćem kostimu ovog ljeta su prava rijetkost. Lidija Bačić ipak je pronašla vremena za odlazak na plažu i poziranje u badiću, a opet je imala potrebu poručiti svojim fanovima da je najbolja pjevačica u Hrvatskoj te da nikad ne obrađuje fotografije u Photoshopu

'Tko radi, ne boji se gladi. Ipak, između dva koncerta u dva dana nađem način da uživam u kupanju. Nitko ne voli more kao mi - Dalmatinci i Dalmatinke. Volim našu obalu, ali uvijek su to uvale gdje me nitko ne vidi i mogu uživati u ljepoti Jadrana. Meni ni oblaci danas ne smetaju jer volim mir i sol na svojoj koži. Znam da se neki slikaju po jahtama i s koktelima. Neka im. Ja volim svoju publiku i svoje pjesme. To mi je dovoljno. Ne patim od lažnog glamura. U našoj zemlji trebaš biti lud pa da nisi socijalno osviješten. Hvala Bogu, ne moram obrađivati fotke kao sve. Samo guštam. Takva sam kakva sam i volim sebe', napisala je Lidija Bačić. Pjevačica je objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu koje su, naravno, oduševile njezine obožavatelje.

'Imam još popunjen cijeli kolovoz, rujan i listopad. Nije mi to naporno jer pjevači žive za nastupe uživo. Onaj tko nema koncerte sigurno nije sretan ni profi pjevač', izjavila je nedavno pjevačica za tportal i dodala kako će se uskoro odmoriti, ali malo dulje.

  • +10
Lidija Bačić Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX