NIJE IŠLO

Liam Hemsworth konačno progovorio o razvodu od pjevačice Miley Cyrus

13.08.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Glumac Liam Hemsworth i pjevačica Miley Cyrus protekli su vikend šokirali obožavatelje spoznajom da se ni godinu dana nakon vjenčanja i gotovo deset godina zajedništva razilaze. Šutnju oko razvoda sada je prekinuo 29-godišnji Australac

'Bok svima, samo vas želim kratko obavijestiti da smo se Miley i ja nedavno razišli i želim joj sve samo sreću i sve najbolje u budućem životu. Ovo je privatna stvar i ne namjeravam davati daljnje izjave i komentare na tu temu u medijima. Sve izjave koje će stajati uz moje ime lažne su. Mir i ljubav', poručio je glumac Liam Hemsworth ispod najnovije fotografije ljetnog zalaska koju je objavio na službenom Instagram profilu.

Prva je ovo reakcija 29-godišnjeg Australca koji se razišao od svoje supruge Miley Cyrus svega osam mjeseci nakon vjenčanja.

26-godišnja američka pjevačica i australski glumac u vlastitoj kući organizirali su tijekom prosinca 2018. tajno vjenčanje. Izgledalo je tada da ljubavi nema kraja, no stvari očito nisu onakve kakvima su ih predstavljali u javnosti.

Par se upoznao još davne 2009. godine na setu filma 'The Last Song', tri godine nakon toga po prvi su se puta zaručili, a potom prekinuli. Putevi im se ponovno spajaju 2015. godine, a onda se krajem prošle godine odlučuju na vjenčanje.

'Razvod nije toliko šokantan ljudima koji ih dobro poznaju i koji su s njima provodili najviše vremena. Nakon što su se posljednji put pomirili sve je izgledalo savršeno na van, ali među njima su i dalje postojale iste razmirice i problemi. Nisu na istoj valnoj duljini i onda veza ni ne može funkcionirati, stoga ovo nije veliko iznenađenje', rekao je za magazin People izvor blizak paru.

Miley Cyrus vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia