ZVIJEZDA VEČERI

Brak joj zaista godi: Miley Cyrus nikada nije izgledala bolje

13.02.2019 u 09:46

Bionic
Reading

Nakon briljiranja na crvenom tepihu dodjele glazbenih nagrada Grammy, slavnoj pjevačici Miley Cyrus ponovno je pošlo za rukom modno oduševiti javnost pojavom na svjetskoj premijeri nove romantične komedije 'Isn't It Romantic'

Nikada nemojte sumnjati u predanost Miley Cyrus svom suprugu. Glumac Liam Hemsworth, koji se trenutno oporavlja od bolesti, nije mogao prisustvovati premijeri svoje nove romantične komedije u Los Angelesu, a njegov nedolazak pokušala je nadoknaditi supruga, pjevačica Miley Cyrus.

Na crvenom tepihu uz Liamove filmske kolegice poput glumice Rebel Wilson i Priyanke Chopre, Miley Cyrus uspjela je posebno zablistati u raskošnoj haljini modne kuće Valentino predstavljene u sklopu nove pre-fall kolekcije.

Uz slojevite grimizne nabore i široki ogrtač, haljina Miley Cyrus jedna je od najromantičnijih do sada, a marljivo pozirajući uz zid ukrašen cvijećem stvoren samo za projekciju filmu, Miley je postala glavna zvijezda svečane premijere suprugova filma.

  • +8
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz elegantan konjski rep i make-up u znaku crvenog ruža Cyrus je izgledala spektakularno, a javnosti je otkrila kako je spomenuto izdanje kreirala bez asistencije stilista.

Na društvenim mrežama Cyrus je objasnila zašto se na svečanu premijeru filma zaputila u solo aranžmanu i zašto će uvijek biti sretna što može podržati svog bračnog partnera.

'Ponosna sam što mogu predstavljati supruga i njegov nevjerojatan rad. Iznimno sam sretna što je imao priliku zablistati u ovoj komediji. On je najsmješnija osoba koju znam i svijet sada može ugledati Liama pored kojeg se svakog dana budim', napisala je Miley i pritom oduševila mnoštvo fanova.

  • +5
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia