reakcije

Let 3 zapalio Twitter, a politička poruka nije prošla nezamijećeno

09.05.2023 u 22:34

Bionic
Reading

Naši predstavnici na Euroviziji nisu mogli proći nezamijećeno, a to smo mogli i očekivati. Nakon našeg nastupa dvoranom se zaorio pljesak, a reakcije na društvenim mrežama uistinu su zanimljive

Tekst, scenografija, koreografija: naši predstavnici u svemu su jedinstveni. Nastup je oduševio publiku u dvorani, a zatim su uslijedili i komentari na društvenim mrežama. Reakcije su podijeljene, ali jedno je sigurno: nastup je upečatljiv.

'Ovo je izgledalo kao 10 pjesama u jednoj! Hrvatska se kvalificirala, zar ne? Što god ovo je**te bilo, volim ih!', komentirao je jedan korisnik Twittera, a jedna se korisnica nadovezala: 'Jesmo li sad svi na drogama? Što se događa?'

Duško Ćurlić u najavi otkrio je da su naši predstavnici najfotografiraniji predstavnici ove godine, što sigurno nije nikoga iznenadilo.

'Kako na hrvatskom kažete da je zabavno boraviti u YMCA?', komentar je na društvenim mrežama koji pokazuje da poruka o diktatorima nije prošla nezamijećeno.

  • +9
Eurosong - 1. polufinalna večer Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

'Ne mogu se više koncentrirati ni na koji drugi nastup osim Hrvatske! Hrvati su razbili svojom satirom na Putina!', komentirali su korisnici društvenih mreža, a neki su žalili i švicarskog predstavnika koji je morao stati na pozornicu iza nas.