prelijepa armenka

Let 3 prvi put zabilježio pad na kladionicama: Prestigla ih zemlja koja nije niti predstavila svoju pjesmu

20.02.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Let 3 u ponedjeljak je prvi puta zabilježio pad na kladionicama kada ih je prestigla prelijepa Armenka Brunette koja, zanimljivo, svoju pjesmu još nije niti predstavila

Otkako je Let 3 pobijedio na Dori s pjesmom 'Mama ŠČ', Hrvatskoj su iz dana u dan rasle šanse za dobrim plasmanom na Eurosongu. Ipak, sada je prvi put došlo do malog pada na kladionicama.

Naime, ispred hrvatskog predstavnika našla se armenska predstavnica Brunette koja, zanimljivo, svoju pjesmu još niti nije službeno predstavila!

Let 3 držao je 14. poziciju, a ona je sad pripala lijepoj 21-godišnjoj pjevačici pravog imena Elen Yeremyan koja je s javnosti podijelila podatak da pjeva otkako je imala četiri godine, a danas sama piše tekstove svojih pjesama.

'Veoma sam sretna što mogu podijeliti vijest s vama. Samo kreiram glazbu i ovoga puta podijelit ću je s europskom publikom', napisala je Brunette na svojim društvenim mrežama.

  • +20
Let 3 Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

Riječ je o pop pjevačici koja se na sceni pojavila tek prošle godine te od onda doživjela strelovit put ka slavi. Postala je jedna od najpopularnijih pjevačica u Armeniji, čemu u prilog govori podatak da je na Instagramu prati 280 tisuća ljudi.