'skandalozni su i šokantni'

Daniel Popović odlučno brani Let 3: 'Oni su kao skok iz aviona, Europi će biti zanimljivi'

17.02.2023 u 22:14

Bionic
Reading

Pjevač Daniel Popović rekao je kako podržava Let 3 iako mnogi tvrde da su skandalozni te dodao kako će upravo ovakav nastup biti zanimljiv cijeloj Europi

Let 3 na ovogodišnjoj je Dori odnio pobjedu s kontroverznom pjesmom 'Mama ŠČ' zbog koje se niti tjedan dana kasnije ne stišavaju brojni komentari i javna lamentiranja trebali ovu izvedbu uopće poslati na Eurosong.

I dok je javnost uglavnom podijeljena, slavnom bendu je u obranu stao pjevač Daniel Popović koji je s pjesmom 'Džuli' nastupio na Eurosongu prije 40 godina.

'Grupa je fenomenalna, netko bi rekao skandalozna, šokantna, ali ja je podržavam. Kako bih rekao, oni su kao skok padobranom iz aviona', komentirao je pjevač za Danas.hr pa dao prognozu za hrvatske predstavnike.

  • +2
Daniel Popović Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

'Volio bih da uđu u finale. Mislim da je ovo zanimljivo za Europu', poručio je Popović koji se tako svrstao u red onih koji vjeruju kako će Hrvatska upravo s ovakvom kontroverznom izvedbom imati zapažen nastup koji će donijeti bolje rezultate od onih proteklih godina.

U jučerašnjoj emisiji 'Otvoreno' s njime su se složili glazbeni kritičari Tomislav Štengl i Aleksandar Dragaš koji tvrde da je sve 'zapakirano' u pravom stilu Eurosonga.

  • +5
Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

'Let 3 je sve 'zapakirao' odlično i mislim da su potpuno u krivu oni koji se bune i misle da Let 3 nije za Eurosong. Mislim da će Let 3 biti jedni od najnormalnijih, obzirom na vrijeme u kojem živimo', izjavio je Aleksandar Dragaš, glazbeni kritičar Jutarnjeg lista, dok je Štengl, urednik ovogodišnje Dore, dodao:

'Poslušao sam sve pjesme i na prvu mi je loptu to bilo 'Ovo je hit!'. Pjesma će izazvati reakciju. Kad dodate i scenski nastup - ona je uspjeh. To dokazuje i ovih pet dana. Ne pamtim da u domaćim i stranim medijima izlaze članci. Zovu konkurentske televizije, traže naše sadržaje. Reakcija je velika.'