dijele istu strast

Leonardo DiCaprio viđen u izlasku s uglednom modnom dizajnericom

04.04.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Leonardo DiCaprio snimljen je u Los Angelesu s nepoznatom damom pa su svi mislili kako je riječ o novoj ljubavi. Međutim, s poznatom je dizajnericom pričao samo o zajedničkim interesima i borbi koju vode

Ljubavni život holivudskog glumca Leonarda DiCaprija u središtu je pozornosti otkako je pokazao nevjerojatnu naklonost prema mlađahnim manekenkama koje sve redom imaju ispod 25 godina. Upravo su zato mnoge začudile fotografije na kojima je zabilježen s donedavno nepoznatom damom.

Glumca se već neko vrijeme povezuje s 25-godišnjom Talijankom Vittorijom Ceretti, a mnogi su se zapitali je li moguće da je DiCaprio ljubavnu šansu pružio i tajanstvenoj ženi u najboljim godinama... I ne, čini se da nije, već da je riječ tek o poslovnom susretu.

Kako prenosi DailyMail, tajanstvena žena snimljena s DiCaprijem u automobilu je 52-godišnja Stella McCartney, popularna dizajnerica koja u svoj rad implementira postulate koji su glumcu od velike važnosti.

Naime, glumac i dizajnerica dijele razmišljanja o zaštiti okoliša, a susreli su se kako bi razgovarali o politici održivosti.

Stella McCartney istaknuta je eko aktivistica te je izgradila svoj brend propagirajući cruelty-free politiku i nikada nije uključila kožu ili krzno u svoje kolekcije. Baš poput McCartney, i DiCaprio otvoreno progovara o problemima zaštite okoliša, očuvanja oceana i šuma te klimatskih promjena te je još 1998. osnovao Zakladu koja se bavi tim pitanjima.

ROMANTIKA U LONDONU

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti pokušali su proći nezapaženo, ali nije im uspjelo

Pogledaj galeriju