Poigrala se

Lejla Filipović zabavlja fanove i pokazuje im kako bi izgledala kao Shakira i Madonna

19.08.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Poznati par Tarik i Lejla Filipović godinama ljetuju u Istri. Bivša miss Hrvatske na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s odmora, a njezini pratitelji odmah 'bacaju' komentare čim pozira u kupaćem kostimu. No ovog puta ih je odlučila počastiti nečim sasvim neočekivanim

Nekadašnja missica već neko vrijeme boravi u istarskim Rakovcima. Do sada je Lejla Filipović na Instagramu uglavnom objavljivala fotografije na kojima je pokazala kako je vrijeme za nju gotovo stalo, a sada se poigrala sa zabavnom aplikacijom i pratitelje nasmijala simpatičnim objavama.

Naime, uz pomoć te aplikacije supruga Tarika Filipovića nakratko se 'pretvorila' u Shakiru, Madonnu i Matthewa McConaugheyja, a simpatične rezultate pokazala je u Instagram storyju.

I dok se Lejla zabavlja s aplikacijom, njezin suprug je otišao do Bosne. Najprije je bio u rodnoj Zenici, a sada ima snimanje u Sarajevu, što je otkrio fotografijama na društvenoj mreži.

Lejla i Tarik slove za jedan od omiljenijih parova na javnoj sceni.

'Najsretnija sam što mi ne djelujemo nego stvarno i jesmo. 'Ne prikazujemo neku lažnu sliku i ljudi to osjete. Lagala bih kad bih rekla da je i kod nas uvijek idealno, ali nastojimo da bude upravo što više takvih dana. Kod nas se jednostavno dosta toga poklopilo. U puno stvari smo slični, sviđaju nam se iste stvari, sličnog odgoja i svjetonazora. Mi često na pitanje što je potrebno za sretan i stabilan brak odgovaramo – ljubav I poštovanje', izjavila je Lejla svojedobdno.