U KORAK S TRENDOVIMA

Suprug je usporedio sa Sofijom Vergarom: Lejla Filipović oduševila ljetnim stajlingom sa šarmantnim modnim detaljem

07.08.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Lijepa Lejla Filipović dobro je poznata po svom osjećaju za stil, a njezine su modne kombinacije uvijek pomno osmišljene

Zgodna supruga glumca i TV voditelja Tarika Filipovića na Instagram je postavila fotografiju u vedrom stajlingu kao stvorenom za ljeto.

Bivša misica gotovo nikad ne griješi kad je u pitanju moda i ima oko za detalje pa je izazvala opće oduševljenje svojih brojnih fanova na društvenim mrežama.

U topiću boje lavande, s kosom skupljenom u rep, retro sunčanim naočalima i šarmantnim modnim detaljem: ukrasnom crvenom mašnom s bijelim točkama, atraktivna je Dubrovkinja izgledala za čistu peticu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💜

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Modni detalji poput marama, šalova, bandana, veselih ukosnica, gumica za kosu od pliša ili rajfova uvijek su dobrodošlo modno rješenje kad vladaju vrućine, a čini se i da Lejla dobro poznaje moć modnih detalja koji će u trenu podignuti svaki stajling.

Nije dugo čekala na pohvale kojima su se zasuli njezini brojni fanovi, a među njima i njezin suprug koji je u svom stilu prokomentirao Lejlin ljetni stajling: 'Lejla Filipović Vergara' usporedivši je sa zanosnom Sofijom Vergarom, američkom glumicom podrijetlom iz Kolumbije koju znamo po ulozi u hit seriji 'Moderna obitelj'.