mladi i zaljubljeni

Lejla Filipović starom fotografijom prisjetila se kako su ona i Tarik izgledali u prošlosti

17.06.2020 u 11:23

Bionic
Reading

Supružnici Filipović, Tarik i Lejla slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova na javnoj sceni. Uvijek su rado viđena lica na brojnim događanjima a nerijetko ih skupa angažiraju i za modne kampanje, a jedne od njih prisjetila se naša bivša misica

Lejla Filipović se na kratko vratila u neke prošle dane te je svom Instagram profilu objavila fotografiju s jedne od kampanja koju je odradila uz svog voljenog muškarca, glumca i voditelja Tarika Filipovića. 'Jedna od dražih zajedničkih fotkica. Sa snimanja jedne kampanje prije devet godina', opisala ju je. 'Vaši pogledi dočarali i vašu jedinstvenost u ljubavi', bio je samo jedan od oduševljenih komentara.

Podsjetimo, Tarik i Lejla godinama su bili poznanici, viđali su se na eventima, pozdravljali se, ali to je bilo sve. A onda su jednom sjeli na kavu. Lejla je ispričala kako su joj se noge odsjekle kad ju je glumac prvi put zagrlio, i to prijateljski, a čini se da je kemija među njima od samog početka bila obostrana. Par su postali 2006. godine.

Tarik ju je zaprosio na vjenčanju svog prijatelja kojem je bio kum 2007.. Iste je godine Lejla zatrudnjela, u tajnosti su se vjenčali na Staru godinu, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman. Kako je Lejla na dan sklapanja braka bila u visokom stupnju trudnoće, za svadbeni party novopečeni supružnici odlučili su se sedam mjeseci kasnije glamuroznom ljetnom zabavom. Lejlina vjenčana kuma bila je Dunja Barbarić, a Tarikova Diana Hasanbegović.Od tada su nerazdvojni.