bezvremenska ljepotica

Lejla Filipović uskočila u kupaći kostim i još jednom sve ostavila bez daha, a dobila je i zanimljive komentare poznatih Hrvatica

07.06.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića i u opuštenom ljetnom izdanju privlači poglede ma gdje se pojavila. Dokaz je najnoviji prizor odmora koje je objavila na Instagramu

Zub vremena kao da zaobilazi bivšu Lejlu Filipović pa se s godinama gotovo - ne mijenja. Duge noge i vitku figuru pokazala je na svom Instagram profilu i u kratkom roku skupila lajkove i pohvalne komentare. Majka dva dječaka i supruga glumca Tarika Filipovića snimljena je u jednodijelnom kupaćem kostimu koji laska ženskim adutima. U opisu fotografije stoji kako je na 'ženskom vikendu', a nalazi se u mjestu Rakovci.

View this post on Instagram

#hellosummer #girlsvikend

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Nina Badrić je komentirala: 'Koji komad', Ana Gruica Uglešić je pak fotografiju opisala riječju 'Opa'. 'Ma mislim, em ljetuješ, em si prekomad', poručila joj je Matija Vujica, a ostali pratitelji nisu štedjeli s komplimentima. Budući da je na Instagram storyju otkrila da kuća u kojoj boravi ima bazen, Lejla je ovog vikenda otvorila sezonu kupanja.

Lejla je ranije otkrila nikada nije bila na dijeti, ali se trudi hraniti zdravo. Sa suprugom redovito vježba u teretani, no dobru liniju i mladoliki izgled zahvaljuje i dobrim genima s majčine strane. Osim što se može pohvaliti titulom jedne od najljepših Hrvatica, kako ju obožavatelji nerijetko oslovljavaju, može se pohvaliti i skladnim brakom s 47-godišnjim Tarikom Filipovićem s kojim je u ljubavi od 2006. godine.