jedva čeka vjenčanje

Lauren Sánchez o prosidbi Bezosa: 'Kad sam vidjela prsten skoro sam se onesvijestila'

14.11.2023 u 11:27

Bionic
Reading

Osnivač Amazona i bivša televizijska voditeljica ne kriju sreću otkako su se prije pet mjeseci zaručili. Počeli su romansu početkom 2019., nedugo nakon što su se oboje razveli, a Sánchez je sada progovorila o njihovom velikom danu

Lauren Sánchez kaže da ju je veličina dijamantnog prstena potpuno ostavila bez riječi. 53-godišnjakinja se prisjetila trenutka kada je osnivač Amazona postavio najvažnije pitanje na svojoj ultraluksuznoj jahti na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

'Kad je otvorio kutiju, mislim da sam se skoro onesvijestila', priznala je Sánchez u prosinačkom izdanju Voguea. Njezina 20-karatni prsten vrijedi nevjerojatnih 2,5 milijuna dolara, navodi Page Six Style. Ispričala je da je njezin dragi stavio prsten pod njezin jastuk ostavivši je da shvati kako 'traži njezinu ruku'.

'Još uvijek razmišljamo o vjenčanju i kako će izgledati. Hoće li biti veliko? Hoće li to biti u inozemstvu? Još ne znamo. Zaručeni smo tek pet mjeseci', rekla je za Vogue. Na temu vjenčanice, Sánchez je rekla da ima nekoliko ideja i dizajnera koje bi voljela angažirati da joj naprave haljinu. Navodeći Christian Dior, Dolce & Gabbana i Valentino kao neke od svojih omiljenih modnih kuća, buduća gospođa Bezos rekla je da u ovom trenutku još nije donijela nikakvu čvrstu odluku.

U SAINT TROPEZU

Lauren Sanchez i Jeff Bezos provode ljeto iz snova uoči vjenčanja

Pogledaj galeriju

Kako piše Page Six, par je proteklog vikenda održao proslavu zaruka na Beverly Hillsu u Kaliforniji, u domu dizajnerice Diane Von Furstenberg i medijskog mogula Barryja Dillea. Navodno je osnivač Amazona održao 'iskren' govor o svojoj zaručnici, a pjevačica 'Pieces of You' iz devedesetih, Jewel je izvela je originalnu pjesmu koju je napisala za par pod nazivom 'Legendary'.

Par je nerazdvojan otkako su počeli viđati 2018. godine. Ljubavna priča je počela 2019., no dvojac se držao potajno sve dok nije okončan Bezosov razvod od supruge MacKenzie Scott, s kojom je bio u braku 25 godina i s kojom ima četvero djece. Sánchez se, otprilike u isto vrijeme, razvela od supruga Patricka Whitesella s kojim je u braku bila 13 godina. S holivudskim agentom dobila je dvoje djece, a ima još jedno dijete iz prethodne veze s bivšom NFL zvijezdom Tonyjem Gonzalezom.