pauza za ručak

Lauren Sanchez pokazala kako Bezos provodi vrijeme između svih sastanaka

29.09.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Zaručnica milijardera Jeffa Bezosa aktivna je na Instagramu, gdje sa svojim pratiteljima često dijeli razmišljanja i neke životne trenutke. Posljednjom objavom pokazala je kako sa zaručnikom provodi vrijeme njegove pauze za ručak

350 tisuća ljudi na Instagramu prati Lauren Sanchez, popularnu zaručniku suosnivača Amazona koja na društvenim mrežama pokazuje komadiće života popularnog milijardera. Otkako su javnosti objavili svoju ljubav, Jeff Bezos i njegova draga ne stide se pokazati koliko su sretni u ljubavi, a posljednja objava atraktivne Sanchez pokazuje kako provode vrijeme između Bezosovih sastanaka.

Sanchez je u srijedu na Instagramu podijelila slatku fotografiju para u šetnji, a u opis je napisala: 'Ništa nije bolje nego kad ga vidim na ručku između njegovih sastanaka.'

Fotografiju su komentirale Katy Perry i Kris Jenner, bliske prijateljice para.

Novinarka dobitnica Emmyja i bivši predsjednik i izvršni direktor Amazona zaručili su se krajem svibnja nakon što su u siječnju 2019. objavili svoju vezu. Otkako su javnosti priznali ljubav, Bezos i Sanchez ne odvajaju se jedno od drugog pa su zajedno posjetili brojne zabave, uključujući i onu Vanity Faira nakon dodjele Oskara 2023.

Ovo ljeto proveli su zajedno na impozantnoj jedrilici imena 'Koru', a njome su doplovili i do hrvatske obale pa su posjetili dubrovački kraj.

stigao i do naše obale

Jeff Bezos i zaručnica Lauren Sanchez prošetali Stradunom, s njima su Katy Perry i Orlando Bloom

Pogledaj galeriju