NIJE JOJ LAKO

Lara za život mora zarađivati na cesti

01.04.2013 u 10:22

Bionic
Reading

Nova epizoda 'Larinog izbora' donosi gledateljima nove zaplete oko slučaja Zlatar, ali i vjenčanje Aishe i Ibrahima koje će se pokazati više kao tužan, nego sretan događaj

Nakon što Jakov nazove kuću Zlatar i kaže Neli da učini sve kako bi mu pomogla, Nela odlazi Lucijanu. Lucijan je iznenađen kada mu Nela kaže da će mu dati ponudu koju ne može odbiti. Nela mu nudi nagodbu. Saznat će gdje je Dinko, ako se on pobrine za Tončijevo zdravlje i Jakova oslobodi svih optužbi.

Nakon kratkog nećkanja, Lucijan pristaje i poziva Leilu u ured uz izliku da bi joj se ispričao. Ona dolazi i od njega saznaje kako se odlučio povući sa slučaja Zlatar. Leila mu vjeruje, sve dok ne sazna od Anđele i Kike da su bolesnom Tončiju dostavljeni potrebni lijekovi. Vraća se u Lucijanov ured kako bi provjerila je li ta informacija točna.


Lara s novopronađenom nadom pokušava zaraditi za obitelj. S Mijom dogovori prodaju makarona u krčmi, a potom i zapjeva s uličnim sviračem za novac. Nela se prenerazi kad je ugleda.

Ceremonija Aishinog i Ibrahimovog vjenčanja počinje, ali Aishine misli su s Dinkom. Junaci u Maroku sudjeluju na Aishinom tužnom vjenčanju. Dok se gosti zabavljaju, a Abdulah biva ponosan na svoju kćer, ona jedva suzdržava tugu.

Novu epizodu 'Larinog izbora' pogledajte u ponedjeljak, 1. travnja, na Novoj TV.